Dr. Schüssler a pre-modern orvoslás ikonikus alakja. Mára már könyvtárnyira duzzadt az elképzeléseit igazoló irodalom. Az eredeti receptúra szerinti Schüssler sókhoz ma már nem lehet hozzájutni, bár a legtöbb patikában kínálják Európa szerte. Amit megvásárolhatsz a patikában, az a homeopatikus gyenge utánzata az eredetinek és egyik sem organikus. A nagymester az övét úgy készítette, hogy fiatal malacokat hamvasztott el. Az elmélete szerint – ami nagyon kiállta az idő próbáját – a test alapvető sói azok, amelyeket a tűz nem tud elpusztítani. Igaza volt. Bővebben olvashatsz erről a lenti gombra kattintva.

Kiszerelés: 30 kapszula/csomag
Javasolt adagolás: napi 1 kapszula
Ár: 46.980 Ft/csomag 

Ez a táplálék kiegészítők másik nagy útvesztője. Elégedetten megvásárolsz egy kalcium-készítményt a bio-boltban, vagy a patikában, és egy dolgot nem tesz meg érted a készítmény: nem hajlandó felszívódni, és visszaépülni a szövetekbe. Viszont a széklettel és a vizelettel vígan távozik a testedből. A problémát akkor sikerült megoldanunk, amikor olvastam egy tanulmányt arról, hogy Izraelben nem létezik a csontritkulás és a daganatos betegségek előfordulása 2%-a az Európainak. Azért ilyen jók a statisztikai adatok, mert nincs kalcium hiány azon a területen. Miért? Mert az ivóvízből nem vonják ki a bór-t. A bór művészneve az ’intéző’. Ő a karmester a testben, amely megmondja a kalciumnak, hova épüljön be, és hova ne.
Bővebben olvashatsz erről a lenti gombra kattintva.

Kiszerelés: 60 kapszula/ 2 csomag
Javasolt adagolás:  napi 2 kapszula
Ár: 55.890 Ft/ 2 csomag

Utolsó és nem kevésbé fontos termékünk a tiszta táplálék tinktúra. Ez az irodalomban annyit emlegetett Istenek eledele. A tökéletes táplálék az, amelyhez a testnek hozzá sem kell nyúlnia. Nem kell emészteni. Már a szájból és utána az egész emésztőcsatornából szabadon felszívódik egyenesen a sejtekbe. Azok pedig fellélegeznek, mert végre olyan ételt kaptak, ami nekik való. A sejt tápláléka az etil-észter. Minden lenyelt falatból a test az emésztés során ezt próbál készíteni. Fiatalon ez még – ha döcögve is,– de elmegy, ahogy öregszünk vagy megbetegszünk, a test sosem képes elegendő mennyiségben előállítani, bármilyen gondosan és „helyesen” táplálkozol. Az eredmény a sejtek folyamatos éhsége, és idővel a test lepusztulása. Először állandó fáradtság, majd a betegség. Hullunk is, mint a legyek. Bővebben olvashatsz erről a lenti gombra kattintva.

Kiszerelés: 30*50 ml, dobozban
Javasolt adagolás: napi 1 adag
Ár: 97,200 Ft/csomag 

A kórokozók olyan káros mikroorganizmusok, amelyek megtelepednek szervezetünkben. Vírusok, baktériumok, spórák, különféle sejtes mikroorganizmusok, paraziták – néhányuk ismert, legtöbbjüket azonban még azonosítani sem tudtuk a mai napig. Napi táplálékfelvételünkkel az esetek döntő többségében bejutnak a szervezetbe. Megoldásként olyan környezetet kell teremtünk és fenntartanunk a testnedvekben, amelyek a paraziták sokasága számára kedvezőtlenek. Amennyiben a számuk csökken, a jelenlétük által okozott betegségek gyógyulhatnak. Bővebben olvashatsz erről a lenti gombra kattintva.

Kiszerelés: 30 kapszula/csomag
Javasolt adagolás:  napi 1 kapszula
Ár: 23.895.-Ft/csomag

red-lion-logo-transparenty
Hírlevél feliratkozás