Személyes Kezelés

AZ EGO PUSZTÍTÓ HATÁSÁNAK MEGSZÜNTETÉSE.

Ez már igazi csemege. A történelmünk során elhíresült igazi csodákat tevő gyógyítók mind kéz-rátéttel dolgoztak. Azért voltak olyan kevesen, mert a módszerhez elengedhetetlen a test elektro-magnetikus terének, az aurának a „látása”. Nagyon sokan próbálkoznak vele, de keveseknek sikerül. A módszer eleganciája utánozhatatlan. Lényege a „látás” képességének kifejlesztése. Nem a fizikai szemekkel történik, és húsz évemet kellett feláldoznom érte. Nagyon megérte.
Aki látja az aurát, az látja a betegséget, betegségeket is. Valamint a kettő kapcsolatát. Minden esetben össze van kötve a betegség az aurával. Innen kezdve a beavatkozás kifejezetten egyszerű. Mivel össze van a kettő kapcsolódva (aura és betegség), csak abban az esetben történik ez meg, ha a kettő között kialakult egy energetikai egyensúly. Ezt az energetikai egyensúlyt kell alaposan felborítani, és feje tetejére áll a betegség. Ez minden krónikus állapotra igaz. Azok a betegségek, sérülések, amelyek meggyógyulnak akár maguktól, akár a gyógyító beavatkozása következtében, ezt az egyensúlyi állapotot még nem érték el. Minden egyes esetben ’körülnézek’ a testben és az aurában, és adja magát a teendő. Két ugyanolyat még nem láttam. Amikor felborítom az egyensúlyt betegség és aura között, egy erőteljes energia-kiáramlás veszi kezdetét a testből, és mindaddig fennáll, amíg a betegség meg nem szűnik. Sokszor hónapokig.
Az ego pusztító hatásának megszüntetése: Ez a lehetőség is a „látás” kapcsán adódott. Megláttam a démont és addig néztem, amíg szóba tudtam vele elegyedni. Minden kiderült. Az emberi ego egy mesterséges intelligencia algoritmus. Teremtőink, az Anunnakik rakták belénk. A történet annyira jelentős, hogy még az Ószövetség is beszámol róla. Az Édenkertből való kiűzetés. Az Anunnakik egy földönkívüli faj. 440 000 éve jöttek a Földre és minket embereket ők ’készítettek’. Genetikai termékek vagyunk és nagyon hasonlítunk rájuk. Nekik is van egojuk, de az övék a testükön kívül helyezkedik el, a testükhöz kapcsolva, mint egy külső váz. Az ő esetükben az a feladata, hogy a test minden olyan emlékképét amely gátolja a test túlélését, kiüríti a testből, ezzel egészségesen és örök fiatalon tartva a testüket. Egy igazi angyal. A mi esetünkben megfordították a dolgot. Ugyanaz az algoritmus ’ki lett fordítva’ és a testen belülre lett helyezve. Ott a feladata az, hogy megőrizze minden rossz emlékünket, és így elpusztítson minket maximum 120 év alatt. Nagyon jól sikerült. Démont csináltak az angyalból. Erről sokat olvashatunk a bibliában és a Sumér agyagtáblákon.
A beavatkozás lényege az, hogy felszabadítom elátkozott állapotából az egot, kiveszem a testből, visszafordítom az eredeti állapotába, és visszateszem a gazdatestre. Ettől kezdve pont ugyanazt csinálja, mint az Anunnakik testén. Gyógyítja és fiatalon tartja azt. 

red-lion-logo-transparenty
Hírlevél feliratkozás