Rejuvenator

A kórokozók olyan káros mikroorganizmusok, amelyek megtelepednek szervezetünkben. Vírusok, baktériumok, spórák, különféle sejtes mikroorganizmusok, paraziták – néhányuk ismert, legtöbbjüket azonban még azonosítani sem tudtuk a mai napig. Napi táplálékfelvételünkkel az esetek döntő többségében bejutnak a szervezetbe. Megoldásként olyan környezetet kell teremtünk és fenntartanunk a testnedvekben, amelyek a paraziták sokasága számára kedvezőtlenek. Amennyiben a számuk csökken, a jelenlétük által okozott betegségek gyógyulhatnak.

Tudományos vizsgálatok igazolták, hogy egy átlagos felnőtt szervezet testtömegének körülebül 20%-át kórokozók teszik ki. Termékünk egy 16 gyógynövényből álló növényi antibiotikum, amely csökkenti testünk mikroba terhelését  Ennek következtében valószínűleg nem lenne szükségünk, vagy jelentősen kisebb dózisban a magas vérnyomás elleni gyógyszerre, javulhatnak a cukorbetegek életkörülményei, kevesebb degeneratív betegség alakulhatna ki, jelentősen csökkenhetne a gyulladás, az idegfájdalom. A lista hosszan folytatható.

Fontos, hogy hosszabb távon, időközök nélkül javasolt szedni, hiszen a cél a szervezetünkben a kórokozóknak kedvezőtlen környezet megteremtése és folyamatos fenntartása.