–  tartalmaznak e a termékek mesterséges összetevőket ?

Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges összetevőket. Nem hiszünk bennük, mert eddig csak azt láttuk, hogy mesterséges összetevőket csak a kapzsiság miatt alkalmaz az ember. Vagy azért, hogy ízt fokozzon, vagy azért, hogy az eltarthatósági időt nagymértékben megnövelje. És még biztosan vannak egyéb szempontok is. A lényeg mindig abban van, hogy nagyon olcsó legyen az előállítás, jó drágán lehessen adni, és a végtelenig legyen eltartható, hogy biztosan elfogyjon a termék a bolt polcairól. 

–  mitől más ez a kalcium a boltban kaphatókhoz képest ?

A kalcium laktát, glukonát és citrát az, ami kis mértékben, de felszívódik. Ez ugyanis a mai ismeretek szerint a legfontosabb kérdés. Senki sem teszi fel azonban azt a kérdést, hogy miután felszívódott, azaz bekerült a véráramba, tudja-e hova kell mennie? Ezt a bór elem mondja meg neki. Ezért hívják a bórt a test kormányzójának. Nekem jobban tetszik az intéző, de már lett neve azelőtt, hogy feltűntem. 

–  a tiszta táplálék tinktúra hány százaléka hasznosul ? Hány százaléka hasznosul a normál étrendnek ?

A normál táplálékaink 2%-a hasznosul. A tiszta táplálék tinktúra 100%-a. Itt azonban egy kis időnek el kell telnie, amíg a test megszokja a több zsír bevitelét. Az ajánlott az, hogy kezdje napi 50 milliliterrel, ami egy kis palack. Ebből 30 darabot talál a dobozban. Utána 1-2 nappal kezdje figyelni a székletét. Ha a testnek sok a hirtelen jóltápláltság, akkor a vécékagylón meg fog látszani a távozott zsír. Ebben az esetben mondjuk egy hétig csökkentse a bevitt adagot fél kis palackra, amíg a zsírt már nem látja a porcelánon. Ekkor már a test hozzászokott. Innen kezdve álljon vissza a napi 1 teljes palackra, és figyeljen tovább. Amennyiben ürített zsírt nem lát, az egész felszívódott, tehát hasznosult. Ha újra megjelenik a zsír, ismét vegye vissza. A gazdagságot sem lehet egy hét alatt megszokni. Addig játsszon, amíg beáll az egyensúly. Megéri.

– kötelező az egész fiolával meginni egyszerre, vagy lehet több adagban, akár csak felet egy nap ?

Bármit lehet. Elszopogatni, kortyolgatni, bármilyen adagokban fogyasztani. Ez itt nem szigorú „orvosi rendelvény”. Az orvosi rendelvényt nagyon régen azért találták ki, mert az emberek nagyon buták voltak, és meg kellett nekik mondani. Akik viszont a mi termékeink iránt érdeklődnek, azért teszik ezt, mert egyáltalán nem olyan buták. Ezért mi kifejezetten a kísérletezést, megfigyelést támogatjuk.

–  a fiolához lehet inni vizet, más folyadékot ( az esetleges erős íz tompítása miatt ) ?

A fiolához lehet inni vizet vagy bármi mást. Én sörrel is próbáltam, de azzal nem tetszett. Az esetlegesen erős íz tompításának vágya akkor jelenik meg, amikor a testünket félrevezető javaslatok miatt leszoktattuk a zsírról. A zsír a test elsőrendű tápláléka. Ha szépen lassan rászoksz, tetszeni fog, majd egyenesen ízletesnek találod. Ha reggel nem iszom meg a palackomat, hiányérzetem van.

–  mikor javasolt a termékek használata ?

Én a fontos dolgokat reggel intézem, ha tehetem. Kinek hogy. A Schüssler sóktól például vannak akik jól alszanak, vannak akik le sem hunyják a szemüket. Kísérletezz, és tudd meg, hogy neked mi a jó.

–  pontosan miért kell szednem a Schüssler sókat ?

Ilyen nincs, hogy valamit szedned kell. A tested és elméd attól virul, hogy szabadon dönthetsz, és ezt meg is teszed. Utána pedig nem adod fel a szabadságodat semmi áron. Ebben az esetben a test, az elme és a lelked szinkronba kerül. A lelked pedig maga a szabadság. Sokkal jobb meginni a nyolcadik sört mint jó férjnek lenni, vagy elküldeni az anyósodat a pokolba az életedből mint illemtudó kislánynak lenni, ha ettől szabadabbnak érzed magad. Ha ezen a honlapon bogarászol, azért teszed, mert többet tudsz mint a többiek, és még többet akarsz. A Schüssler sók a test létfontosságú alapelemei, amelyek a sejtek építőkövei. Ha ezt megértetted, vagy egyenlőre kísérletező kedved miatt elfogadtad, meg kell győződnöd, mert csak attól leszel több.

– milyen főbb problémák esetén javasolt a termékek szedése ?

Ilyen sincs, hogy „főbb problémák”. Kinek mi a legaggasztóbb. A feleségem a minap teljesen kiborult. Tökéletes egészségnek örvend, hatvanhoz közelít, gyönyörű, szeretve van, és van pénz a zsebében. Kiégett új autóján a bal hátsó féklámpa. Tehát, kinek mi a legaggasztóbb. Minden testi, lelki betegség esetén ajánlottak ezek a készítmények. Miért, mert nem gyógyszerek. A testnek egy nagyon hatékony öngyógyító rendszere van, ami biztos, mert megfigyelhető. Ezek a készítmények azt az öngyógyító rendszert támogatják, illetve állítják talpra. Mi kell ahhoz, hogy felújítsd a házad? Elképzelés, pénz, építőanyag, szándék. Mi kell ahhoz, hogy rendbe tedd a tested? Elképzelés, ( annak elképzelése, hogy te is tehetsz magadért, nem az orvosod az egyetlen isten) energia (a tiszta étel tinktúra), építőkő (Schüssler sók, kalcium), és a szándékod. Egyébként nagyon jó eredményeket láttunk és látunk daganatos betegségeknél (bármilyen fajta), cukorbetegségnél (mindkét fajta), magas vérnyomás betegségnél (esszenciális és szervi eredetű), asztmánál, minden mozgásszervi betegségnél, migrénnél, egyéb fejfájásoknál, sérülések rehabilitációinál, neurológiai betegségeknél, potencia és libidó problémáknál, és a felsorolás lassan kezd olyan hosszú lenni, hogy nehéz végigolvasni. A recept egyszerű. Adj energiát a testnek és elmének, vidd be az építőköveket, merd elképzelni, hogy elég vagy a feladathoz, és hajlíthatatlan legyen a szándékod. Addig csináld, amíg tapasztalod a javulást. Párizst sem egy nap alatt építették. Amikor pedig tapasztaltad a javulást, még jó sokáig ne hagyd abba.

– mindhárom termék egyszerre is használható ? Nem gyengítik egymást ? 

Az optimális, mind a három termék egyszerre. És nem gyengítik egymást. Egyenként is ki lehet őket próbálni, és mindháromtól apróbb-nagyobb csodákat fogsz látni. De nem két nap alatt!

– mikor kapom meg a terméket ?

 A kifizetett terméket az utalást követő 2-3 munkanapon belül – Európa területén – kézhez lehet venni.

Hírlevél feliratkozás