Élmény Gép

 A szerkezet eredete Wilhelm Reich munkásságára épül, aki klinikai bizonyítékkal szolgált az ember összes neurózisának alapvető okáról. Ez pedig a nagyon ritkán előforduló, vagy elő sem forduló szexuális orgazmus az ember életében. A neurózist ma pánik betegségnek, félelem-szorongás szindrómának, ideg-összeomlásnak, és még több tucat valaminek hívják. A múlt század elején még egyszerűen ideggyengeségnek, neurózisnak hívták. Sigmund Freud tette le ezen a területen az alapköveket a libidó elméletével. Mindkettőjük előtt illő tisztelegnünk.
Wilhelm Reich, ha ma élne, – Nobel-díjak lógnának a frakkján. Rossz időben született. Azt bizonyította be, hogy amennyiben egy felnőtt ember életében napi szinten nincs jelen az orgazmus, abba belebetegszik. Testünk minden sejtje összezsugorodik, majd elernyed az orgazmus lezajlása után, megszabadulva így a napi stressz kártékony hatásaitól.
Az élmény gép egy olyan kapacitív elven működő villamos teret hoz létre, amely az orgazmus frekvenciájával rezeg. Ebben a térben, egy kényelmes fekvőhelyen tartózkodva, durván negyven perc alatt kialakul az egész-test orgazmus, mindenki örömére. Hihetetlen gyógy-, és vidító hatása van. 

red-lion-logo-transparenty
Hírlevél feliratkozás