Az Istenek eledele

Sokat bajlódtam a táplálkozással. Amíg aktív orvosi praxisom volt, kevés olyan betegre emlékszem, aki ne tette volna fel a kérdést, hogy mit egyen. Értem ez alatt, – hogyan kell helyesen táplálkozni. Mindig válaszoltam valamit, – mert az orvos ugye tudja, de sosem voltam megelégedve a válaszommal. Ez odáig fajult, hogy elkezdtem halkan szégyellni magam. Ideje volt foglalkozni a kérdéssel. Olyan korban élünk, hogy egyesek minden rákfenét a táplálkozás hibáiként emlegetnek. Olyat is hallottam, hogy „az vagy, amit eszel”. Ez baromság. Nem az vagy. Neked kell eldönteni, hogy mi is vagy. Amíg ezt nem tudod megtenni, addig felesleges a kérdéssel foglalkozni.

Nem volt válaszom a nagy kérdésre. Mi is lenne a helyes táplálkozás?

Próbáltam különböző étrendeket, böjtöltem többször is, de gyengébb lettem, nem okosabb. Sok év után megérkeztem a fonal végére. Nincs válasz erre a kérdésre. És ott nevetett rajtam a válasz. A baj az egésszel van. Az a baj, hogy amit eszünk, azt mind nem szabadna ennünk. Tehát a táplálkozással a baj a táplálkozás.

Amikor kizavartak minket az Édenből, Jehova (rendes neve Enlil), szabadon idézve a következő átkot mondta ( az Ószövetség pontosan tartalmazza ) : És edd a föld termését és gyümölcsét, a földön élő állatokat, kivéve stb. Ez a baj.

Ezek mind nyers vagy főtt és sült táplálékok, mind emésztésre szorul.

A mi testünk – ugyanúgy, mint teremtőinké, fel van szerelve emésztő rendszerrel. Ez a szervrendszer azonban az ő esetükben csak akkor használatos, ha nem jutnak hozzá bármilyen okból a saját eledelükhöz. Mondjuk, húsz évig el lehet vele lenni, de nem tovább. Húsz év alatt annyira felhalmozódnak a méreganyagok a testünkben, hogy durván leromlik az egész emésztő rendszer hatásfoka. Erről a bizonyos hatásfokról már nagyon sokan írtak kövér köteteket. Tehát mások is észrevették.

Adnék azért egy durva szemléltető példát. Amit megeszünk, annak 98%-a emésztetlenül távozik. Persze át van dolgozva – a „megérkezett” gombaszeletet nem lehet egyszerűen megmosni és újra felszolgálni.

Ez azt jelenti, hogy a hasznos rész mindössze 2%. Az energia, ami ebből a 2% – ból kijön, viszont nagyon sok helyre kell. Mozgatni kell vele a testet, mert dolgozik az ember. Fűteni kell azt, energia kell az idegrendszernek, hogy ne legyünk kómásak, és ebből kell előállítani minden enzimet, hormont, emésztőnedvet magához az emésztés folyamatának lefolytatásához. Valamint – és ez nem elhanyagolandó -, energia kell ahhoz, hogy jól, vagy legalább elfogadhatóan érezzük magunkat. Ezért van, hogy pár falat csokoládé jókedvre derít, vagy majdnem. Azt nem kell emészteni, ugyanúgy, mint az alkoholt. Amikor nem érezzük jól magunkat, eltolódott az ion-egyensúlya a testnek vagy savas, vagy lúgos irányba. Energia kell a visszaállításához, ami nincs. Olyan bonyolult a rendszer, hogy ugyan átlátható, de nem kivitelezhető a gyakorlatban a „helyes” táplálkozás. Legalább egy 10% emésztőrendszeri hatásfokra lenne szükség a jólléthez. Ilyen senkinek sincs, ezért húsz éves korunktól öregszünk.

Azon agyaltam sok évig, hogy mit ettek fránya teremtőink? Eddig még nem tudtam meg. Semmi sincs veszve – gondoltam, akkor közelítsük a megoldást!

Megnéztem, hogy mi az emésztés végterméke. Azok az észterek. Mind valamilyen etil-észter. A sejtek etil-észterekkel élnek, amiket az emésztő rendszer állít elő.

A gondolat az volt, hogy akkor csináljunk etil-észtert, és nézzük meg. Később kiderült, hogy zseniális volt a gondolat.

Választottam egy tiszta, könnyen hozzáférhető alapanyagot – ez a napraforgó olaj. Energia benne annyi, hogy kisebb hozzányúlással elmegy vele az autó. És lett a napraforgó olajból etil-észter. Még finom is.

Ez volt kilenc hónapja. Azóta sokszázan használják és egyre többen istenítik. Megittak belőle szerte Európában legalább kétezer litert. A napi ajánlott mennyiség 50 milliliter, azaz fél deciliter. Egyszerre vagy kétszerre kell vígan lenyelni és máris van energia. Emészteni nem kell, a belekből szabadon szívódik fel, és táplálja a testet.

Az emésztési zavarokban szenvedők és a nagybetegek izgulnak érte a leginkább. Az a legszebb benne, hogy a hatása szinte azonnal érezhető, de nem gyógyszer, nem táplálék kiegészítő, hanem étel. Csak ez egy szuper étel !

Gyógyul tőle minden, hiszen az emberi testnek, ha van energiája, azonnal elkezdi gyógyítani saját magát.

Innen kezdve csak annyi a teendő, hogy ki kell próbálni, mert a puding próbája még mindig az evés.

Egy havi adag, azaz harminc fél deciliteres fiola van csomagolva szép dobozba. Így rendelhető. A futárszolgálat pedig házhoz viszi.