You are currently viewing Ismét írhatnékom van.

Ismét írhatnékom van.

Meglepően sokan kérték, hogy írjak rendszeres időközönként.Megpróbálom, de nem ígérhetek semmit. Ismerem magam – valamelyest.

Lehet, hogy kiderült az előző írásaimból, – a hobbim az emberi élet megismerése. Nem horgászom. Azt gondoltam, hogy szösszeneteket fogok írni egy-egy témáról, amiről éppen abbahagytam a merengést. Addig merengek egy dolgon amíg nem értettem meg. Szóval, akkor, abban a rövid pillanatban amíg érdekel, közzé kell tennem, mert néhány nap elteltével már unom. A rendszeres az, hogy megértettem valamit, és a következő két napban mondjuk három embernek elmondom, akik nem értik meg. Ezt látom a fejszerkezetükön. Ettől elmegy a kedvem az egésztől, és többé nem említem.

Ilyen például a kalcium anyagcsere megoldása. Az emberi testben a kalcium anyagcsere a legfontosabb tényező. Ezért legalább tíz embernek beszéltem róla. Ha most nem írom le, soha sem lesz elmondva, vagy más által, másképpen lesz elmondva.

Tehát kalcium anyagcsere. Az emberi test kalcium és nátrium alapú. A növények magnézium és kálium alapúak. A magnézium és a kálium mérgek az emberi testben, a kalciumból és nátriumból pedig úgy tűnik mindig kevés van. Ezek fémek, elemi alakjukban. Amikor pedig sóik alakjában vannak, kövek. A kalcium karbonáttal alkotott sója a márvány. A kalcium sói a mészkövek. Mészkőből épül csontunk, húsunk, hajunk, meg mindenünk.
A másik nagyon fontos fém a nátrium. A klórral alkotott sója a közismert konyhasó. Ez a fém és sói a testünk villamos vezetőképességét hozzák létre és tartják fenn. Szinte mindenki mindig hiányokkal küszködik. Nátrium szintet a vérben szoktuk nézni, ahol szinte mindig normális. A vérnátriumszint a test működésének utolsó bástyája. Ha az elbukik, halott a test. Ezért a vér nátriumszintet fenntartja a test bármi áron. Elvonja a nátriumot mindenhonnan, még az agyból is. Ezért aztán az egyetlen hely ahol nem kellene nátrium szintet mérni, az egyetlen hely ahol nátrium szintet mérünk. Ilyen az ember.
Ami nem működik, értelmetlen, pusztító vagy obszcén, azt azonnal elterjesztjük, ami jó lenne, azt betiltjuk.
A legnagyobb orvosi terápiás beavatkozás a konyhasós infúzió. A lepukkant beteget sós infúzióra kötik,és egy hét múlva sokkal jobban van. Ilyenkor otthonába bocsátják. Pár hónapig abból a néhány infúzióból él, attól van elfogadhatóbban. Bejavult a villamos vezetőképessége a testének. Nem az újonnan beállított gyógyszereitől van jól, hanem a sótól magasabb a test villamos feszültsége. Ezt nem szoktuk észrevenni.

A célom az, hogy megoldjam a kalcium és nátrium anyagcserét az emberi testben. Közel vagyok hozzá.

Mi kell hozzá?

Egy nagyon speciális kalcium só, és egy hasonlóan különleges nátrium só. Mindkettőt nagyon régen kitalálták, csak valahogy elfelejtettük elterjeszteni, és mindig elveszett a tudás. Az elkészítés tudása.

Mivel az emberi test mészkőből épül fel, az alkimisták ezt a speciálisan elkészített kalciumot hívták a bölcsek kövének. Színe vörös, állaga mint a zsírkréta. Ez a vörös oroszlán. Azért oroszlán, mert rengeteg erő lakozik benne. Ezt a kalcium formát – illeteve egy hozzá nagyon közelállót – használják a robbanóanyag gyártók a TNT (trinitro toluol) robbanóerejének megsokszorozására. Pár százszor nagyobbat durran, ha összekeverik.

Tömény állapotában ezt a két fémsót adták az arra érdemes nebulóknak beavatás céljából. Egy körömnyit kellett bevenni belőle üres gyomorra, majd sipirc a pusztába szemlélődni. A szemlélődés célja az volt, hogy negyven ennyi-hány napig nem éhezett meg a nebuló, és nem fáradt el. És a legkevésbé sem halt meg. Ezt kellett észrevennie. Krisztus és a többiek mind ezt kapták.

Bevették, az üres gyomorban megállt, mert az emésztőrendszer is állt. Nem volt mit emésztenie. Az egyetlen vegyület amely ezt a zsírkréta szerű vörös anyagot bontja, a gyomor sósav. Ha a test megéhezik, a gyomorban megindul a sósav képződés. Ha jóllakott, a sósav képződés megáll. Amikor megéhezett, elkezdte bontani a vörös anyagot, annak egy nagyon kicsi részét fel is bontotta, amely elárasztotta a testet energiával és kalcium és nátrium sókkal a sejtépítéshez. Aztán, amíg újra megéhezett, nem történt semmi, csak hallgatta a csúszómászók sertepertélését a pusztában.

Az emberi test, amíg növekszik, ezt a különleges anyagot képes transzmutálni (előállítani) egyéb kalcium és nátrium vegyületekből. Tejből, húsból, zöldségekből, gyümölcsökből. Minden élő szövetben benne van, de csak nagyon kevés. Amíg erre képes a testünk, fiatalok vagyunk, és sok mindent kibírunk. Amikor abbamarad a növekedés, vége a kiváltságnak. Attól kezdve, ha nem jutunk ilyen kalcium és nátriumhoz, öregszünk. És pusztulunk.

A pusztulás abban áll, hogy nincs új sejtek építéséhez ilyen kalcium és nátrium. Ezért olyan sejteket állít elő a test, amilyet tud. Szegény ember vízzel főz alapon. A legérzékenyebb alkatrészünk a DNS telomer sapkája. Csak ez a spéci kalcium és nátrium kell neki. Enélkül lepusztul. Ha pedig lepusztul, a test már csak öreg új-sejteket készít az elhullott sejtek helyében. Egy ötven éves sejt elhal az orrunkban, erre beindul a szerkezet, és a test csinál egy új sejtet az elhullott helyére. Az új sejt viszont nem fiatal, hanem ötven éves kinézetében és működésében. Ha rendelkezésre állna spéci kalcium és nátrium, vissza kerülne a telomer sapka a DNS-re, és minden úgy működne, mint tizenhat évesen. Az ötven éves borvirágos orr visszaépülne tizenhat évessé.

Ez a spéci kalcium és nátrium a nagy titok.

Annyira az, hogy még a kirakatban díszelgő leggazdagabbak sem juthatnak hozzá. Öregszenek és halnak. A valódi hatalom emberei – akik a háttérben lüktetnek – halhatatlanok. Ez persze nem biztos, hogy abszolút értelemben értendő, de bizonyosan több száz évig élnek. Ilyen akarok lenni én is, de a társaságukat elkerülném, ha lehet. Nem érdekel a hatalom mások felett. Csak a még többet tudás hatalma dob fel.

Ennyi mára. Folytatom word-ben, és majd bemásolom ide a közzététel előtt. 

Vélemény, hozzászólás?